Vajza i vjedh këngëtarit 20 mijë euro, do i blinte makinë të dashurit

Vajza i vjedh këngëtarit 20 mijë euro, do i blinte makinë

Vajza e këngëtarit me origjinë nga Bosnja dhe Hercegovina, Zdravko Çoliç, Una raportohet nga mediat e huaja se ka vjedhur nga kasaforta e të atit rreth 20 mijë euro për t’i blerë një makinë të dashurit të saj. Kur këngëtari ka parë se mungonte shuma ka njoftuar policinë por vajza është frikësuar dhe ka pranuar gjithçka.

Vajza i vjedh këngëtarit 20 mijë euro, do i blinte makinë

Kjo ngjarje ka ndodhur në shtëpinë e këngëtarit pak muaj më parë. Sipas mediave serbe, sapo vajza ka marrë paratë ka shkuar për të parë disa modele makinash. Por shitësit kanë dyshuar te të rinjtë dhe nuk i kanë lejuar që të blejnë asnjë gjë.

Burimi: abc

Vajza i vjedh këngëtarit 20 mijë euro, do i blinte makinë