Video/ Elvana Gjata rrëzohet keq në palestër

Video/ Elvana Gjata rrëzohet keq në palestër

Elvana Gjata është shumë aktive në rrjete sociale, madje dhe në Tik Tok. Ajo publikon video të ndryshme duke marrë kështu vëmendjen e të gjithëve.

Video/ Elvana Gjata rrëzohet keq në palestër

Vetëm së fundmi këngëtarja ka ndarë me ndjekësit një video nga palestra, ku i ka ndodhur një incident.

Video/ Elvana Gjata rrëzohet keq në palestër

Teksa ka qenë duke bërë stërvitje, ajo është ndalur për t’i thënë diçka dikujt dhe mikesha e saj e ka goditur padashje me topin e palestrës. Si rrjedhojë, Elvana ka rënë në tokë.

Video/ Elvana Gjata rrëzohet keq në palestër

Video/ Elvana Gjata rrëzohet keq në palestër

Video/ Elvana Gjata rrëzohet keq në palestër