[ KRITERE.COM ⚽ VEDI CALCIO GRATIS ]

Barcelona dhe Bayern tani janë në kontakt të drejtpërdrejtë për marrëveshjen Robert Lewandowski: oferta zyrtare përfundimtare vjen shumë shpejt.

Barcelona është e përgatitur të bëjë propozimin përfundimtar në mënyrë që të përfundojë nënshkrimin e ri sa më shpejt të jetë e mundur. Bayern, Barcelona dhe agjenti i lojtarit Zahavi në bisedime direkte për arritjen e marrëveshjes së plotë.

Lewandowski i kërkoi Bayernit përsëri në 24h të fundit të largohet nga klubi dhe të pranojë propozimin pasi ai dëshiron vetëm lëvizjen e Barcelonës.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware full-text RSS article import plugin for WordPress.