Kemi folur për shenjat e Horoskopit që i kapërcejnë stereotipet dhe arrijnë të jenë bashkë pavarësisht dallimeve. Sot do të merremi me një kategori tjetër. Ajo e çifteve që dinë të kalojnë mirë dhe të argëtohen shumë kur janë bashkë.

Këto shenja janë të pavarura dhe kënaqen duke kaluar kohë vetëm. Megjithatë, kur ata gjejnë bashkëshortin e duhur, atëherë ata ngrihen. Disa kombinojnë aurat e tyre pozitive dhe të tjerë arrijnë të nxjerrin më shumë nga karakteristikat që i bëjnë ata të këndshëm dhe argëtues.

Sido që të jetë, një gjë është e sigurt: Nëse e gjeni veten në krah të këtyre çifteve, patjetër që do të kaloni një kohë të mirë.

Dashi dhe Ujori

Nuk ka kurrë një moment të mërzitshëm mes tyre. Të dyja shenjat janë tepër aventureske dhe gjithmonë të gatshme për çdo gjë, brenda dhe jashtë dhomës së gjumit. Ata kënaqen duke provuar gjëra të reja dhe sigurohen që të argëtohen në procesin e zbulimit të interesave të reja. Atyre u pëlqen sidomos të bëjnë gjëra bashkë, në grup, ndërkohë që lodhen dhe vështirësohen shumë. Ata balancojnë marrëdhënien e tyre duke kaluar kohë me miqtë. Kështu, ata e mbajnë interesin të pazbehur dhe argëtimin e lartë.

Binjakët dhe Peshorja

Nëse dëshironi të dëgjoni biseda të thella dhe në të njëjtën kohë të qeshni me batutat e tyre të zgjuara, atëherë vendosni në shoqërinë tuaj një çift anëtarët e të cilit i përkasin shenjave të mësipërme. Binjakët dhe Peshorja janë të famshëm për inteligjencën dhe elokuencën e tyre. Mendimi fleksibël i Binjakëve dhe ndjenja e drejtësisë e Peshores, e kombinuar me humorin e të dyve, e kthejnë çdo bisedë në një delir të qeshur, pa arritur në qesharake.

Shigjetari dhe Luani

Dy shenja zjarri që duan të provojnë gjithçka në çdo takim dhe të shfrytëzojnë sa më shumë mundësitë që u jepen. Nëse e gjeni veten pranë tyre, do të qeshni me gjithë zemër. Ata vetë nuk kujdesen për mendimin e të tjerëve pasi e zbulojnë gjysmën tjetër në kokëfortësi dhe mendim. Shigjetarët hyjnizojnë Luanët, të cilët këta të fundit i duan, dhe Luanët admirojnë optimizmin dhe pakujdesinë e Shigjetarëve. Lidhja e tyre karakterizohet nga momente intensive dhe qesharake.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware full-text RSS article import plugin for WordPress.