[ KRITERE.COM ⚽ VEDI CALCIO GRATIS ]

Pole Position i parë në karrierë. George Rusell ia ka dalë të kalojë përtej parashikimive dhe pritshmërive, duke dalë i pari në provat e Hungarisë. Piloti i Mercedesit në Formula 1 bëri një paraqitje të madhe, duke surprizuar të gjithë.

Sainz dhe Leclerc nuk ia dolën të shkojnë më shumë se pozita e dytë dhe e 3-të. Në vendin e dhjetë qëndron Verstappen.Gara e Hungarisë do të fillojë të dielën në orën 15.00.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware full-text RSS article import plugin for WordPress.