[ KRITERE.COM ⚽ VEDI CALCIO GRATIS ]

Katari ka ndaluar përdorimin e alkoolit në shtetin e saj gjatë kohës që do të zhvillohet Kupa e Botës.

Gjithashtu dhe FIFA ka dhënë konfirmimin për një tjetër rregull për sa i përket alkoolit, të cilën e ndalon të përdoret në hotelet ose resortet që do të akomodohen 32 kombëtaret pjesëmarrëse.

Ky problem sa vjen e bëhet më i madh për tifozët të cilët duan ta ndjekin nga afër këtë kompeticion.

Ata janë të gatshëm të rrezikojnë dhe të mos i binden rregullave të vëna nga shteti i Katarit, por kjo gjë pritet të sjellë pasoja.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware full-text RSS article import plugin for WordPress.