[ KRITERE.COM ⚽ VEDI CALCIO GRATIS ]

Kontrata është gati dhe Ousmane Dembele duhet vetëm ta firmosë. Palët kanë rënë dakord dhe tani pritet që gjithçka të formalizohet.

Në Francë ndërkohë zbulojnë edhe detaje të kontratës së sulmuesit, i cili do të jetë pjesë e rëndësishme e formacionit të Xavit.

Santi Ouna shkruan se Dembele me marrëveshjen e re do të përfitoje 11 milionë euro në sezon, një më pak se në kontratën e mëparshme.

Sulmuesi do të nënshkruajë deri më 30 qershor 2024 dhe kështu do të marrë fund një nga telenovelat e merkatos te Barcelona.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware full-text RSS article import plugin for WordPress.