Bota mund të jetë në krizë dhe megjithatë disa njerëz kanë aftësinë të qëndrojnë të qetë, të ftohtë dhe të mbledhur. Këta janë njerëz që nuk i lënë problemet t’i prekin. Gjatë një konfrontimi, ata nuk i nënshtrohen shprehjeve të zemërimit ose nuk e humbasin lehtësisht durimin. Ata nuk duket se shqetësohen për atë që mund të sjellë e nesërmja ose gjashtë muajt e ardhshëm. Ndërsa të gjithë mund të punojnë shumë për të që të bëhen më të qetë në jetën e tyre, disa njerëz tashmë e kanë atë në karakterin e tyre për shkak të ndikimit të shenjës së tyre.

Sipas astrologëve, 3 shenjat më të qeta kanë disa gjëra të përbashkëta.

Demi

Si një shenjë e qëndrueshme e tokës, Demi ka padyshim atë që duhet për të qenë ndër shenjat më të qeta. Në mënyrat e tij të qëndrueshme ai ndërmerr veprime ngadalë dhe mendon gjithçka. Ai njihet si shumë i durueshëm dhe zakonisht ka nevojë për shumë provokime para se të zemërohet.

Demi e bën këtë listë kryesisht sepse dihet se janë të palëkundur dhe kokëfortë.

Bricjapi

Ashtu si Demi, Bricjapi është një shenjë e tokës që lëviz me një ritëm të ngadaltë dhe të qëndrueshëm, është metodik dhe punon shumë për të arritur në zgjidhjen e duhur. Nëse ka një problem, Bricjapi është i sigurt se do ta zgjidhë atë në një mënyrë të ftohtë. Bricjapi është shumë inteligjent dhe i arrin zgjidhjet në mënyrë shumë praktike. Ai i rregullon mendimet e tij me mençuri.

Për disa, Bricjapët mund të jenë të ftohtë ose pa ndjenja, por kjo është për shkak të natyrës së tyre praktike. Në mendjet e tyre, duke vepruar në mënyrë impulsive ose duke u emocionuar nuk do të zgjidhë asgjë.

Ujori

Elementi i ajrit ka të bëjë shumë me anën mendore, si mendimet, idetë dhe komunikimi. Për shkak të kësaj, shenjat e ajrit kanë një tendencë për t’i menduar gjërat. Megjithatë, ky nuk është rasti me Ujorin. Ujori është e vetmja shenjë e ajrit që mund të bëjë këtë listë, dhe kjo për shkak të sjelljes së tyre të qëndrueshme.

Ashtu si një mendimtar i vërtetë, Ujori ka aftësinë të tërhiqet nga mendimet dhe ndjenjat e tyre. Bërja e kësaj i lejon atij të vlerësojë në mënyrë objektive, e cila është një nga mënyrat se si elementi i ajrit shkëlqen më shumë.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware full-text RSS article import plugin for WordPress.