[ KRITERE.COM ⚽ VEDI CALCIO GRATIS ]

Nëse je i apasionuar pas sporteve ujore dhe do të kalosh një verë ndryshe, në Pogradec do zhvillohet për herë të parë “Canoe Racing”, kështu që mos e humb.

Shoqata “ALBACCESS OPEN” në bashkëpunim me Visit Pogradec organizon projektin tre ditor “Fuqizimi i të rinjve për një mjedis të pastër nëpërmjet turizmit të aventurës dhe sporteve ujore”.

Ky projekt vjen në kuadër të programit Tirana EYC 2022, me mbështetjen e Kongresit Rinor Kombëtar dhe Bashkisë Tiranë.
Hiking, eco-tourism, kompeticion me kanoe dhe argëtim pafund gjatë këtij sezoni veror në Pogradec.


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware full-text RSS article import plugin for WordPress.