[ KRITERE.COM ⚽ VEDI CALCIO GRATIS ]

Ndonëse janë në bisedime që një kohë të gjatë për Pierre-Emerick Aubamneyang, Chelsea dhe Barcelona kanë dështuar të arrijnë marrëveshje.Të paktën kështu raporton Sky Sport, sipas të cilëve këto bisedime nuk ishin frytdhënëse në fund.

Shuma për të cilën përflitej se gabonezi mund ta linte “Camp Noun” ishte 30 milionë euro.

Chelsea tentoi që ta ulë pazarin sa më shumë, por duket se rrënoi gjithçka.

Mbetet të shihet nëse do të inicohen raunde të tjera takimesh në lidhje me këtë çështje


Get CyberSEO Lite (https://www.cyberseo.net/cyberseo-lite) - a freeware full-text RSS article import plugin for WordPress.