Pozitat në seks që duhet t’i provoni patjetër kur bie borë

Seksi çliron endorfina dhe oksitocinë, të cilat krijojnë ndjenja intimiteti dhe relaksimi, siç bëri të ditur Laura Berman, PhD, një asistent profesoreshë e Gjinekologjisë dhe Psikiatrisë në Shkollën e Mjekësisë Feinberg në Universitetin Northwestern.

Siç potencon ajo, seksi prodhon gjithashtu antitrupa që zvogëlojnë rrezikun e të ftohurit, tregojnë studimet.

Prandaj, për t’i arritur këto përfitime, ndiqini pozitat seksuale të rekomanduara nga Women’s Health:

Pozicioni misionar i dimrit:

Pozicioni “lugë e struktur”

Pozicioni “Cowboy” versioni dimër

Pozicioni “i mbështjellë”

Pozita “Ariu i dimrit”

Pozita “hot doggie”

CyberSEO.net - ChatGPT autoblogging and content curation plugin for WordPress