“Në fillim i grisnim rrobat njëri-tjetrit për seks”- Gruaja tregon problemin me burrin e fiksuar pas pornografisë

Një grua ka rrëfyer problemin e papritur të burrit të saj të fiksuar pas pornografisë.

Rrëfimi i plotë:

E dashur psikologe: I dashuri im ende shikon porno që ka bërë me ish-at e tij, derisa unë po ndihem e pavlerë.

Kam gjetur dhjetëra video porno të bëra vetë në një telefon të fshehur në komodinën e tij, ku shfaqet ai dhe disa ish të dashura të tij.

Ai gjithmonë ka refuzuar të flasë për sa partnere seksuale i ka pasur, por tani e di që janë më shumë se një duzinë.

Që kur e kam parë me secilën prej këtyre grave, duke shijuar dhe përfshirë në momentet më intime, jam ndjerë krejtësisht e pavlerë dhe e shëmtuar.

Përveç videove të bëra vetë, kishte shumë filma të tjerë që dukeshin të prodhuara në mënyrë profesionale.

Jeta jonë seksuale është përkeqësuar kohët e fundit dhe jam i sigurt se ai i ka parë këto video, sepse duket se nuk më pëlqen më.

Kur u takuam, seksi ishte i mrekullueshëm. I grisnim rrobat njëri-tjetrit.

Dhe po, ishte emocionuese të filmoje disa video në shtëpi, të cilat ai mendoi se do të ishin të parat për të.

Më pas ai u promovua në menaxher në qendrën e tij të thirrjeve, që do të thoshte më shumë para, por edhe më shumë përgjegjësi dhe stres.

Që atëherë ai kishte gjithmonë një justifikim për të shmangur intimitetin, sikur mendja e tij ishte në gjëra të tjera, ishte i lodhur ose kishte një dhimbje diku.

Ai madje tha se nuk donte të më linte shtatzënë edhe pse e dinte që isha duke marrë pilula.

Unë jam 28 vjeç dhe ai është 31 dhe ne kemi jetuar së bashku për nëntë muaj.

Ndihem e lirë dhe e shëmtuar, sepse sado të përpiqem, ai nuk është i interesuar.

Unë kam blerë të brendshme të bukura, duke u veshur për të, duke e masazhuar - gjithçka - por ai gjithmonë më refuzon.

Ai më mirë do të shikonte filma dhe foto të ish-ve të tij për goditjet e tij seksuale.

Përgjigjja e psikologes: Ju lutemi mos e fajësoni veten. I dashuri juaj ka të ngjarë të ketë një varësi ndaj pornografisë e cila nuk ka të bëjë fare me ndonjë papërshtatshmëri që mund të ndjeni.

Ka të ngjarë që ai iu kthye pornografisë si një shpërqendrim nga stresi që po ndjen. Por tani oreksi i tij për pornografi po dëmton seriozisht besimin tuaj.

Ju lutemi tregoni atij se e dini se ai po përdor pornografi dhe po shmang seksin me ju. Nëse ai e mohon atë, ju duhet t'i tregoni atij se çfarë keni gjetur.

CyberSEO.net - ChatGPT autoblogging and content curation plugin for WordPress